Vakantiecursus Italiaans

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
49

Ben je nog niet toe aan onze uitgebreide Cursus Italiaans voor Beginners? Maar wil je jezelf wel in een vlot tempo kunnen redden in het Italiaans tijdens je volgende vakantie? Dan is deze Vakantiecursus Italiaans precies wat je zoekt.

Deze leuke, afwisselende, leerzame én voordelige korte cursus bereidt je in 10 online te volgen lessen voor op je volgende Italië-trip. De vakantiecursus is samengesteld door de ervaren docente Lotje Lomme, die ook de A1-cursus voor haar rekening nam.

Wat je in deze Vakantiecursus Italiaans gaat leren

Eerst even proeven wat er allemaal in de cursus zit? Als je naar beneden scrolt, zie je een overzicht van de cursusinhoud. Er is ook een voorbeeldles (Les 1: Jezelf voorstellen) die je al kunt doen zonder dat je de cursus hebt aangeschaft.

Voordelen van deze online Vakantiecursus Italiaans

  1. De cursus is zo opgezet dat je deze in je eigen tijd en in je eigen tempo kunt volgen.
  2. In de cursus geven we je tips om het leren van Italiaans relevanter voor je te maken, door je eigen interesses erin te verwerken en de lessen in te bedden in de Italiaanse cultuur.
  3. Het is een vakantiecursus, dus voorpret en vakantieplezier staan voorop. Je leert op een interactieve manier, met veel quizzen, video’s en audiofragmenten.
  4. Geen lastige grammatica om onder de knie te krijgen, we richten ons puur op de output.
  5. Door de cursus heen geven we je tips en trucs om het Italiaans voorafgaand aan je vakantie nog beter onder de knie te krijgen.
  6. Je krijgt toegang tot de exclusieve besloten Facebookgroep ‘Dit is Italiaans’, waar je je medestudenten (ook van de beginnerscursus Italiaans) ontmoet en ervaringen uit kunt wisselen.
  7. Kortom: een complete vakantiecursus Italiaans voor een zeer voordelig tarief!

Na betaling (veilig met PayPro via iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard) ontvang je direct de login-gegevens voor de online cursus, zodat je meteen kunt beginnen met je eerste les Italiaans!

Dit is het cursusoverzicht:

Cursus Inhoud

Uitklappen