Italiaans voor beginners

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
79

Leuk dat je Italiaans wilt gaan leren. Speciaal voor beginners die van Italië houden (en misschien al best wat basiskennis hebben), hebben we een uniek en interactief cursusprogramma opgezet dat leidt naar kennis van het Italiaans op niveau A1. Aan het einde van de cursus krijg je een toets waarmee je jouw kennis kunt testen. Geen zorgen, we hebben een geweldig programma voor je dat je helemaal in je eigen tijd en op je eigen manier kunt doorlopen.

Wat je in deze cursus Italiaans voor beginners gaat leren

Eerst even proeven wat er allemaal in de cursus zit? Als je naar beneden scrolt, zie je een overzicht van de cursusinhoud. Er is ook een voorbeeldles (de introductie) die je al kunt doen zonder dat je de cursus hebt aangeschaft.

Voordelen van deze online cursus Italiaans

  1. De cursus is zo opgezet dat je deze in je eigen tijd en in je eigen tempo kunt volgen.
  2. In de cursus geven we je tips om het leren van Italiaans relevanter voor je te maken, door je eigen interesses erin te verwerken en de lessen in te bedden in de Italiaanse cultuur.
  3. Niet alleen woordrijtjes leren en met grammatica aan de slag, maar ook leuke interactieve quizzen doen, luisteren naar Italiaanse teksten en video’s bekijken.
  4. Tips en trucs om beter Italiaans te leren en links naar apps en websites die je verder kunnen helpen.
  5. Bij het compleet doorlopen van het cursusprogramma ontvang je een A1-certificaat Italiaans.
  6. Toegang tot de exclusieve besloten Facebookgroep ‘Dit is Italiaans’, waar je je medestudenten ontmoet en ervaringen uit kunt wisselen.
  7. Een complete cursus Italiaans naar niveau A1 voor een zeer voordelig tarief!

Na betaling (veilig met PayPro via iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard) ontvang je direct de login-gegevens voor de online cursus, zodat je meteen kunt beginnen met je eerste les Italiaans!

Dit is het cursusoverzicht:

Cursus Inhoud

Uitklappen